A big ” THANK YOU !! ”

PicturesJag måste bara säga ett stort TACK till alla som tog er tid att läsa mitt förra inlägg ” You’re Ugly without makeup ” . Och det finns inga ord för hur glad jag är för den responsen som jag har fått. Tack även till Nyheter24 som la ut inlägget på deras hemsida. Jag blev så glad över att det jag skrev kunde påverka . Det var många som hade skrivit till mig på alla möjliga sociala medier , Facebook chatt , Instagram , några av er tog till och med tid för att skriva långa mail till mig och berättade att de kände igen sig och blev peppad av mitt inlägg.
Det finns så mycket fel på samhällets idealer och det finns så mycket orättvisor. Men alla kan verkligen göra sitt bästa för att göra världens till lite bättre plats. Jag ska göra mitt bästa för att påverka .

Återigen , stå på er alla tjejer där ute , även killar förstås. Och som jag sa till de andra , ni får hemskt gärna skriva till mig om ni känner att ni vill berätta något , prata om något. Jag finns alltid här för er. Det är ju därför jag driver en blogg , jag vill så gärna inspirera och även påverka.

I just have to say a big ”THANK YOU ” to everyone who took the time to read my last post ”You’re Ugly without makeup.” And there are no words for how happy I am for the response that I have received. Also thanks to News24 who published the post on their website. I was so glad that what I wrote could inspire you. There were many who wrote to me on all sorts of social media, Facebook chat, Instagram, some of you even took the time to write long e-mails to me and told me that they recognized themself and they was inspired by my post.
There are so much wrong with the society’s today, and there are so much injustice. But everyone can really do their own best to make the world a little better place. I will do my best to influence. .

As I said before, all girls out there,  stand up for  yourself , even guys, of course. And as I said to the others, you’re so welcome  to write to me if you feel that you want to tell me something, talk about something. I am always here for you. That’s why I’m running a blog, I’d love to inspire and affect.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>