Blonde ombre with Olaplex

BEFORE

Salong new lookAFTER

Salong new look1

Som jag berättade igår så skulle jag till frissan idag. Jag brukar annars aldrig låta någon röra mitt hår , klipper mig ibland hos frisören men inte så mycket mer än så. Sen ett tag tillbaka har jag varit supersugen på ha vitt hår. Jag försökte bleka håret hemma men håret blev mer och mer slitet och tillslut helt förstört. Jag googlade runt efter frisör tips på nätet och fick läsa mycket om OLAPLEX . Det är en produkt som kommer från USA och har nyligen tagit Sverige med storm. Med hjälp av Olaplex kan man bleka ett hår utan att det tar skada , det helar och vårdar håret.

Jag kollade upp vilka salonger i Linköping som hade Olaplex ( det är inte så många som har det ) och bokade tid hos Karwan på New Look . Han var hur trevlig som helst och han förstod precis hur jag ville ha håret och man kunde verkligen känna sig trygg . Att en frisör tar sitt ansvar och är seriös är verkligen superviktigt och det kändes verkligen som jag kunde lita på honom. Jag har ett väldigt mörkt och tjockt hår så att få det vit är ju världens process , som ni ser så är det mycket ljusare efter idag men tyvärr inte vit som jag ville ha det. Men jag har en ny tid nu på torsdag så jag håller tummarna för att jag ska få mitt dröm hår då. Det är mycket mycket fräschare och friskare nu iallfall så olaplexen har ju verkligen gjort sitt.

Ett plus med Karwan var att han var super rolig och prata med också , hade annars aldrig stått ut med 3, 4 timmar i streck hos frisören haha. Han gav mig massa bra hår tips som jag ska dela med er i ett annat inlägg längre fram. Har även med mig hem superbra hårprodukter som jag absolut ska rekommendera till er.

 

IMG_7476 IMG_7490

As I told you guys yesterday, I was at the hairdresser today. I usually never let anyone touch my hair, I cut my hair  sometimes at the hairdresser but not much more than that. But I have wanted to have white hair for a while now. I tried to bleach my hair at home but my hair became more and more worn and eventually completely destroyed. I googled around for hairdressing tips on the net and read a lot about OLAPLEX. It is a product that comes from the United States and has recently taken Sweden by storm. With the help of Olaplex you can bleach the hair without damage, it heals and nurtures the hair.
I looked up the salons in Linköping who had Olaplex and booked an appointment with Karwan at New Look. He was so nice and he knew exactly how I wanted to do with my hair . I have a very dark and thick hair , so to make it white it takes a very long process. As you can see, it is much brighter after today but unfortunately not as white as I wanted it. But I have another appointment this Thursday so I keep my fingers crossed that I’ll get my dream hair then. It is very much fresher and healthier now.A plus with Karwan, he was super funny to talk to, had otherwise never stood out with 3, 4 hours at the hairdresser haha. He gave me a lot of good hair tips that I’ll share with you in another post later. Also I got great hair products that I absolutely must recommend to you.
 
 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>