New in – Karl Lagerfeld Crossbody bag

Karl lagerfeld blogHar tittat på denna axelrems väska från Karl Lagerfeld ett bra tag nu. Efter en hel del beslutsångest fram och tillbaka klickade jag till slut hem den. Denna mini skönhet är inte en typisk klassisk designväska . Men jag älskar färgen och ser framemot att låta den sätta pricken över I:et på mina outfits framöver.
När jag var yngre brydde jag mig aldrig om märken. Jag var först inte ens modeintresserad överhuvudtaget , och när jag väl började bli intresserad så prioriterade jag alltid bara designen. Kommer i framtiden också prioritera designen först men det här med kvalité har blivit mer och mer viktigt för mig. Har mängder av kläder och skor som jag nu efteråt gärna vill byta ut mot några få bra kvalité produkter. Ska numera undvika små impuls köp och spara pengar till fler bra design produkter så jag kan mixa lite luxury med budget i mina framtida looks.

 

Have been checking out this bag from Karl Lagerfeld for a while now. After a lot of decisions anxiety I finally bought it. This mini beauty is not a typical classical design bag. But I love the color and I’m looking forward to let this bag put the finishing touch on my coming outfits .
When I was younger, I never cared about brands. At first I was not even interested in fashion at all, and when I started to become interested I always thought the design was most important . I’ll continue prioritize design first but quality has become more and more important to me. Now I’ll start to avoid small impulse purchases and save money for more design products with good quality  so I can mix luxury with budget in my future looks.
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>