Welcome to my New blog

cherry blossom (7)Hej och välkommen till min nya blog LouiseXinJonsson.spotlife.se ! Mitt namn är Louise Jonsson, jag är modedesign student och modebloggare. Jag bloggade tidigare på Nouw ( fd Nattstad ) i ca 1,5 år. Det gick tyvärr inte att importera bloggen från Nouw hit så jag har bestämt mig att börja om helt. Känns jätte härligt att få en fräsch start. Om ni inte har läst min blogg tidigare så kan jag berätta att här kommer ni att följa med mig på massa modeevent , resor och äventyr. Självklart så kommer ni att se vad jag sysslar med på min vardag.  Framförallt kommer jag att dela med mig min personliga stil , massa outfits bilder och mode inspirationer. Jag syr och designa egna kläder så ni kommer även att se mycket av det. Superkul att du hittade hit och hoppas att du är här för att stanna :*

Hello and welcome to my new blog LouiseXinJonsson.spotlife.se! My name is Louise Jonsson, I’m a fashion design student and fashion blogger. I blogged earlier on Nouw.com for about 1.5 years. we couldn’t import my blog from Nouw here so I’ve decided to start over completely. Feels  great to have a fresh start. If you haven’t visit my blog before, I can tell you that here you will accompany me to many fashion events, trips and adventures, of course you will see what I do in my everyday life. Most of all, I will share my personal style, lot of outfits pictures and fashion inspirations. I sew and design my own clothes so you will also see a lot of it. I’m very happy that you found my blog and hope you’re here to stay :*

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>